Регистрация  Забыли пароль?
logo   Блоги рядом:  finger, football, Мика Ньютон

НЕ КАЖИ ХОПКІНС

ПОКИ НЕ ПЕРЕСТРИББІНС

cb944414628f89783276d86cc4255aa7.jpg

dadjazza  10.06.2008 10:14:49

ПРО ХайФрі(Дур)дом запис номер якийсь, не останній)))

Скажу одразу – не дурно я стільки чекала!!!

Не знаю, яке я враження справила на оточуючих(особливо коли в мене падав стакан з коньяком і розливався на джинси тих самих оточуючих), але тих, з ким я встигла познайомитись, я точно не забуду.

Отож:

ПРО ЛЮДЕЙ. Одразу ж хочу подякувати Сербуну, Олегу і Валі(life-is-a-game, тільки там дізналась, що це ти))) за те, що чекали нас з Аназелькою майже годину поки ми шукали Фуршет)))

Вовка … сидів біля мене, а потім спитався в мене хто така Даджазза… цікаво))))

Аристарх АменхотеповРозказала йому історію походження всіх 6 каблучок на моїх пальцях.

Невенчаная І Денис Ну типу самиє стойкіє))))

kievbkru – ще раз дякую за фото!!!

mercy  і  Мадест Ну тут без коментарів. Ну я просто щиро раділа вашій присутності. А карапуз вразив мене просто капітально))

Руслан Нікітюк Приємно було бачити хлопця, який є рідним братом твоєї кращої подруги.

fialka Справжня українська красуня. Дійсно етнічна зовнішність…

serbun ну ти знаєш)))))

chudo Була б я мужиком, я б такі довгі теревені не розводила. Я би просто не змогла говорити.

anazel. Ремарка про Аврору, яка стріляла один раз і то вхолосту – Оскар за винахідливість.

Орест Форко … Форест. Ран Орест, ран… наш похід за салатом о 3 ранку ніхто не помітив. Навіть ті, хто нас за ним посилав…

Дуже шкода, що bliss  іiamangel  так і не прибули дуже хотіла вас побачити. Але тепер маєте стимул прибути наступного року.

ПРО ПРИРОДУ. Кажучи чесно було дуже страшно їхати на плоту. І ще над вухом не замовкав бородатий дядько, який впродовж такої невеличкої подорожі встиг посперечатися про мінімум 6 речей і розказати де і коли він був.

Дякую що намочили мені волосся. Кучері виглядали прикольно, як виявилось

Нафіга я ходила в солярій??? Там я засмагла краще.

Я отримала задоволення від плетіння віночків. Давно не займалась таким ділом.

ПРО РЖАЧ.  Льоша Спірін, я мало не вмерла… я так ще не ржала…

ПРО КРИКИ.. Біля костра нас перекричати не могли навіть більшість, яка ще й до того всього мала гітару, так шо вчіться.

Вовка казав, що по табору всю ніч хтось гукав Ореста. Спочатку то були жіночі голоси(ну логічно), а потім вже чоловічі!!! Пояснюю – то були мешканці палатки №7.  А чого – я не розкажу))))

ПРО НЕПОНЯТКИ. Я дуже образилася на банку з-під горішків… спершу я порізала об неї палець, а тоді (зранку, ну хоч би зранку мене пожаліла) я наступила на неї і впавши на землю  потішила  сусідів по палатках. Хоча я й досі невпевнена наскільки в цьому падінні винна банка, а не останній ковток коньяку.

ПРО ХАРОШЕ. Пробачте, якшо когось забула. Просто стільки коньяку я мабуть за все життя не випила, як за той вечір))))

Дякую всім хто-таки зміг приїхати, без вас було б не то пальто))))

Я вас полюбила. Сподіваюсь навзаєм!

ПС: зранку після автапаті і проводів львівських мешканців(то окрема історія), я здавала екзамен по Теорії Масової Комунікації. Я не знаю, чи то в мене збудуна таке обличчя розумне, чи то прєподша доперла, шо в мене будун, але свою 5 я в заліковці маю))))

Комментариев: 89

Контрольное число

якось над цим не задумувалася)) а ти порадувала.)

spacer 10

дякую, ти мене порадувала не менше)))

Мои фотоальбомы

Календарь
Ноябрь
ПнВтСрЧтПтСбВск

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Интересы
бандіти, батько мого малого, Борхес, браслети, Братск, вафлі, відьми, джинси, дизайн приміщень, еротика, зелені очі, йогурти, каблучки, кава, Карпа, Коельйо, кохання_без_меж, крайслер, кримінал, Львів, малюнки, Мертвые Дельфины, мій малий, намисто, неголені обличчя, Пілот, пошлиє анєкдоти, природа, риторика, рідна мова, секс, сережки, сміх, статуєтки_з_африканками, Україна, фєня, Чечня, чорний колір

Blog Live

4 дн назад ollegit комментирует фото

4 дн назад ollegit оценилфото на 5