Регистрация  Забыли пароль?
logo   Блоги рядом:  fialka, football, Гурт ТІК

НЕ КАЖИ ХОПКІНС

ПОКИ НЕ ПЕРЕСТРИББІНС

cb944414628f89783276d86cc4255aa7.jpg

dadjazza  21.05.2008 09:37:03
форватор: чось так весело)))
шо грає?: мумій тролль

МЕДИЦИНА БЕЗСИЛА, або методи боротьби з собою

1.     Навчитися не розмовляти з будильником.

2.     Замінити першу промовлену зранку репліку «Бля, як ти мене вже задрав, шо ти суко звониш» на іншу, більш літературну.

3.     Навчитись запам'ятовувати, де я зняла ввечері халат.

4.     Їсти зранку кашу. З медом.

5.     Пити вітаміни зранку, так-так, саме ті вітаміни які я купила ше до Нового року

6.     Ставити чайник саме на ту конфорку, яку я запалила, а не на сусідню.

7.     Перемикати ручку душу, шоб не кричати «Да грьобаний насос, Наташа», кожен раз як вмикаєш в крані холодну воду.

8.     Виходити на балкон одягненою.

9.     Не спати на балконі.

10.Заносити рушника назад до ванної, щоб зайвий раз не розказувати самій собі як я себе люблю.

11.Викинути ту одну шкарпетку і не сподіватися дізнатися про місце знаходження іншої.

12.Не матюкатися, коли попередньо викинувши першу, знайду другу.

13.Зтерти пісню «Я устал» з пам'яті плеєра

14.Не вчити малолітніх дітей тонкощам життя, щоб потім вони не навчили моїх дітей, бо я таких дітей не винесу…

15.Використовувати інтернет не тільки для блогу, аськи і контакту.

16.Купити зубну пасту, бо дід скаржиться, що його паста почала якось швидко закінчуватися.

17.Почати вітатися з тим, двометрового зросту дурником, який щоранку як я виходжу з дому, гуляє з кишеньковою  собачкою.

18.Дізнатися нарешті, що таке «Куклус клан»

19.16-й раз подивитись «чарлі і шоколадну фабрику» і хоча б раз в житті з того всього  не плакати.

20.Навчитись казати не «ШО ти сказала?ти шо тьотя, нє па сєзону шєлєстіш?», а «Прошу?»

21.Придумати пункт 21.

22.Закінчити цей дурнуватий список, бо люде подумають, що треба триматись від тебе подалі.

23.Сказати «Дякую за увагу» тим, хто таки дочитав до кінця.

Комментариев: 76

Контрольное число

:-))

Мои фотоальбомы

Календарь
Ноябрь
ПнВтСрЧтПтСбВск

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Интересы
бандіти, батько мого малого, Борхес, браслети, Братск, вафлі, відьми, джинси, дизайн приміщень, еротика, зелені очі, йогурти, каблучки, кава, Карпа, Коельйо, кохання_без_меж, крайслер, кримінал, Львів, малюнки, Мертвые Дельфины, мій малий, намисто, неголені обличчя, Пілот, пошлиє анєкдоти, природа, риторика, рідна мова, секс, сережки, сміх, статуєтки_з_африканками, Україна, фєня, Чечня, чорний колір

Blog Live

4 дн назад ollegit комментирует фото

4 дн назад ollegit оценилфото на 5