1. Навчитися не розмовляти з будильником.
2. Замінити першу промовлену зранку репліку «Бля, як ти мене вже задрав, шо ти суко звониш» на іншу, більш літературну.
3. Навчитись запам'ятовувати, де я зняла ввечері халат.
4. Їсти зранку кашу. З медом.
5. Пити вітаміни зранку, так-так, саме ті вітаміни які я купила ше до Нового року
6. Ставити чайник саме на ту конфорку, яку я запалила, а не на сусідню.
7. Перемикати ручку душу, шоб не кричати «Да грьобаний насос, Наташа», кожен раз як вмикаєш в крані холодну воду.
8. Виходити на балкон одягненою.
9. Не спати на балконі.
10.Заносити рушника назад до ванної, щоб зайвий раз не розказувати самій собі як я себе люблю.
11.Викинути ту одну шкарпетку і не сподіватися дізнатися про місце знаходження іншої.
12.Не матюкатися, коли попередньо викинувши першу, знайду другу.
13.Зтерти пісню «Я устал» з пам'яті плеєра
14.Не вчити малолітніх дітей тонкощам життя, щоб потім вони не навчили моїх дітей, бо я таких дітей не винесу…
15.Використовувати інтернет не тільки для блогу, аськи і контакту.
16.Купити зубну пасту, бо дід скаржиться, що його паста почала якось швидко закінчуватися.
17.Почати вітатися з тим, двометрового зросту дурником, який щоранку як я виходжу з дому, гуляє з кишеньковою собачкою.
18.Дізнатися нарешті, що таке «Куклус клан»
19.16-й раз подивитись «чарлі і шоколадну фабрику» і хоча б раз в житті з того всього не плакати.
20.Навчитись казати не «ШО ти сказала?ти шо тьотя, нє па сєзону шєлєстіш?», а «Прошу?»
21.Придумати пункт 21.
22.Закінчити цей дурнуватий список, бо люде подумають, що треба триматись від тебе подалі.
23.Сказати «Дякую за увагу» тим, хто таки дочитав до кінця.