Регистрация  Забыли пароль?
logo   Блоги рядом:  Olga Maslova, Casual Style, Мика Ньютон

ІСТОРИЧНІ ЗАПИСИ З ЖИТТЯ ОДНІЄЇ ІСТЕРИЧНОЇ ВІДЬМИ

яка дякує Богу за те, що вона не...

kf1hhdsc00866.jpg

dadjazza  16.05.2008 09:26:34
форватор: ПАРАРАМ
шо грає?: 102, 5 ФМ

ДАРАГІЄ МАЇ !!!

Так як я отримала звістку від мого даху, що доїхав він добре, то…

Дарагіє маі і любімиє!

В прєдвєріі такого дєбилизма как залєковая сесія я памєркувала і рєшила – а как жє інагда добре пабить дурай!!!

Накрасіть глазкі, адеть кароткую спідничку, басаножкі на високам каблучкє і пріті на екзамен к маєму любимаму пріпадаватєлю)))

Пабить хоть адін дєнь бландінкай, забить пра агітационную кампанію, пра палітікав і праграму партіі, пра жєланіе крима атсаєдініца ат нашей матінкі Украіни і присаєдініца к батюшке расєє, забить пра всьонасвєтє, і падумать в канце та канцов а свайом манік'юрє, схадить наканецтаки в салярій, купіть новую пару басаножєк, схадить с падругай на чашечку кохвє в якусь модную кахфешку, пагаваріть а том а сьом, паабсуждать навінкі моди і кудряшкі антона из квестікав, папищать над фоткай казловскава…

Але розумієте, в чому справа? Мій ворд задовбався вже червоні лінії малювати під кожним словом, тому я залишусь собою!

Принаймні щиро на те сподіваюся)))))

Комментариев: 46

контрольное число

ага, знаю таке ))))

spacer 10

звідки знаєш- вже знайшла?)))

spacer 20

ще шукаю! ))

spacer 30

той хто шукає - завжди знайде!!!

Мои фотоальбомы

Календарь
Июль
ПнВтСрЧтПтСбВск

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Интересы
бандіти, батько мого малого, Борхес, браслети, Братск, вафлі, відьми, джинси, дизайн приміщень, еротика, зелені очі, йогурти, каблучки, кава, Карпа, Коельйо, кохання_без_меж, крайслер, кримінал, Львів, малюнки, Мертвые Дельфины, мій малий, намисто, неголені обличчя, Пілот, пошлиє анєкдоти, природа, риторика, рідна мова, секс, сережки, сміх, статуєтки_з_африканками, Україна, фєня, Чечня, чорний колір